Forumul Național AGIR 2023, evenimentul de top al breslei inginerești organizat la Buzău

FORUMUL NATIONAL AGIR

FORUMUL NAȚIONAL AGIR 2023, Buzău, 26-27 octombrie
Forumul Național AGIR 2023, pentru Regiunea de Dezvoltare Sud-Est, promovează dialogul constructiv, sinergetic între Asociația Generală a Inginerilor din România, universități, institute de cercetare, societăți comerciale și autoritățile locale, facilitând colaborarea pentru soluții inovatoare în beneficiul dezvoltării economice și sociale regionale.

Forumul Național AGIR 2023, evenimentul de top al breslei inginerești organizat la Buzău.

Pe parcursul a două zile pline de activități captivante, în cadrul Forumului Național AGIR 2023 veți avea ocazia să participați, în prima zi, la un concurs organizat de BRIDGE CLUB AGIR Buzău, să luați parte la festivitatea de premiere a Trofeului FORUM AGIR 2023, să vă bucurați de Dialoguri Literare și să asistați la un spectacol de teatru susținut de Cercul Impact ART al AGIR și să explorați o expoziție AMPA (Asociația Meșterilor Populari și Artiștilor) în foaierul Teatrului George CIPRIAN.

A doua zi, evenimentul se va desfășura în Sala Nicu CONSTANTINESCU a Primăriei Municipiului Buzău, unde veți avea oportunitatea de a asculta prezentări captivante din partea unor personalități locale cu realizări remarcabile în domeniul ingineriei, precum ing.Constantin TOMA, Primarul Municipiului Buzău și dr.ing.Costel VINATORU, directorul Băncii de Resurse Genetice Vegetale, membrii ai Sucursalei AGIR Buzău, care vă vor vorbi despre subiecte importante cum ar fi dezvoltarea infrastructurii și conservarea resurselor genetice vegetale.

Prof.univ.dr.ing. Anca Nicolau, președintele Sucursalei AGIR Galați, va aduce în atenție infrastructura de cercetare a Universității Dunărea de Jos ca resursă pentru dezvoltare durabilă iar prof.univ.dr.ing. Valentina Pomazan, președintele Sucursalei AGIR Constanța, va aborda subiectul conexiunii și creativității ca resurse din spatele resurselor. Aceste prezentări de excepție sunt doar câteva dintre punctele de atracție ale evenimentului nostru.

Pe lângă prezentările inspirate, veți avea ocazia să participați, în pauza conferinței, la lansarea cărții „KAIZEN ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ” iar la finalul acesteia să aveți parte de o vizită memorabilă despre recuperarea resurselor, la Grupul GREEN.

Această conferință reprezintă o oportunitate excepțională pentru profesioniștii și publicul interesat să-și actualizeze și să-și îmbogățească cunoștințele cu privire la proiectele și direcțiile de dezvoltare ale Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

Pentru mai multe detalii accesati: https://www.forumnationalagir2023.org/

Aflați mai multe despre acest eveniment aici