Având în vedere dorința de a ajuta, militarii și cursanții din Centrul de Perfecționare ISR, Parașutiști și JTAC ,,General-maior GRIGORE BAȘTAN” au desfășurat, în data de 02.03.2020, o faptă bună, donând sânge pentru persoanele suferinde și care au mare nevoie. Activitatea s-a desfășurat la sediul Centrului de Perfecționare ISR, Parașutiști și JTAC ,,General-maior GRIGORE BAȘTAN” cu ajutorul echipei mobile din Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău.

În după amiaza aceleiași zile militarii împreună cu doamna administrator de la Așezământul pentru persoane vârstnice ,,Sfântul SAVA” din localitatea Năeni, județul Buzău, au folosit bonurile primite pentru achiziționarea de alimente și bunuri necesare celor vârstnici.

În data de 03.03.2020, sub coordonarea comandantului Centrului de Perfecționare ISR, Parașutiști și JTAC ,,General-maior GRIGORE BAȘTAN”, militarii sau deplasat în localitatea Năeni, la așezământ, unde s-au întâlnit cu bătrânii cărora le-au dăruit cele cumpărate. Aceștia au primit cu bucurie vizita militarilor și au depănat amintiri legate de haina militară și de cei dragi.

Tinerii militari au primit mai multe sfaturi de la o bătrână în vârstă de 91 de ani, distinct fiind aceasta: ,,în situația actuală să fiți pregătiți mereu, să aveți mereu încărcată pușca la picior”. Cu sufletul încărcat de emoție, militarii au plecat către cazarmă cu gândul de a reveni pentru a mai face bucurii acestor bătrâni care sunt atât de singuri.

369 total views, 1 views today