O nouă fabrică se va construi în România. Investiția include și un sistem fotovoltaic pe acoperiș

,

O nouă fabrică se va construi în România, în urma unei investiții de 2,6 milioane de euro care include și instalarea unui sistem fotovoltaic integrat pe acoperiș.

Compania General Membrane, unul dintre cei mai mari producători din România de membrane bituminoase pentru industria construcțiilor, de produse lichide impermeabilizante și polistiren expandat, a obținut finanțarea de la ING pentru două investiții importante: construcția unei noi hale de producție pentru polistiren expandat și instalarea unui sistem fotovoltaic integrat pe acoperișul fabricii de la Buzău.

„Ne bucurăm să fim alături de compania General Membrane, să le sprijinim planurile de a-și crește afacerea și de a construi o nouă unitate de producție în Buzău, care va conduce la crearea de noi locuri de muncă. Parteneriatul cu compania General Membrane datează din 2008, la scurt timp de la înființarea companiei în România și începutul activității de producție în județul Buzău.

Suntem determinați să îi susținem în continuare pentru a-și dezvolta capacitățile de producție și portofoliul de produse, dar și pentru a valorifica noi oportunități de afaceri” – Alexandrina Băluță, Manager Strategie Companii Medii, în divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

Citește mai multe pe Adevarul.ro