Virgiliu Băncilă: „Compania Română de Chimie va fi un exemplu de succes pentru relansarea industrială a României”

Chimcomplex Borzești SA – participant în competiția de achiziție a activelor Oltchim – salută decizia Adunării Generale a Creditorilor din 18 decembrie 2017, prin care este aprobat contractul de vânzare de active (Pachetele 1-5 și parțial 7) încheiat între Oltchim SA în calitate de vânzător, Chimcomplex SA Borzești în calitate de cumparator și Serviciile Comerciale Romane SA în calitate de garant.

 

„ Am crezut și cred, cu tărie, în proiectul nostru și în potențialul activelor achiziționate, pentru care muncim de peste 4 ani. Am parcurs două faze importante ale proiectului – documentarea şi contractarea – şi mai avem cel puțin două etape – închiderea tranzacției şi dezvoltarea platformei industriale. Demersul nostru are la bază o decizie foarte serioasă de business, un plan bine structurat, pe care le-aș rezuma în: relevanță regională şi dezvoltare. Viitoarea Companie Română de Chimie va fi exemplul unui proiect care va angrena multe companii și va contribui pe termen lung la relansarea chimiei românești.

Salut și mulțumesc încă o dată tuturor celor implicați în proces, începând cu Adunarea Generală a Creditorilor, organizatorii competiției pentru că au înțeles nevoia dezvoltării capitalului autohton şi lansării unui brand românesc ce va căpăta gloria industrială a companiilor de odinioară, salut mediul de afaceri pentru că ne-a fost alături, ne-a susținut necondiționat și vreau să asigur toți angajații că, din punct de vedere profesional, suntem deschisi către cei care își doresc să crească, să exceleze și să aducă aporturi pozitive în viitorul proiect al Companiei Române de Chimie. În plus, mulțumesc mediului universitar de profil ce a înțeles, a îmbrățișat și a promovat proiectul nostru.”

Virgiliu Băncilă

„Prin decizia Adunării Generale a Creditorilor intrăm într-o nouă etapă: cea a construcției industriale de succes.”

Virgiliu Băncilă

 

Sursa Capital

767 vizite totale, 3 vizite astazi

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Vrei sa te alaturi discutiei?
Lasa comentariul tau !

Lasă un răspuns